یکشنبه ۳۱ فروردین ۰۴

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

انواع پلوهاي مخلوط بدون گوشت

۳۷ بازديد

انواع پلوهاي مخلوط بدون گوشت

قاطي پلو‌ها انواع و اقسام دارند ولي وقتي قرار است بدون گوشت سرو شوند، مي‌شود برايشان سنگ تمام گذاشت. در اين مطلب طرز تهيه چند نوع قاطي پلوي خوشمزه و بدون گوشت را با شما به اشتراك ميگذاريم.. ته‌چين هويج

مواد لازم

۵۰۰ گرم هويج

۳۰۰ گرم فيله مرغ

۳ پيمانه برنج

۳ عدد زرده تخم‌مرغ

۴ ق‌س ماست پرچرب

۲ ق‌س زعفران دم‌كرده

۱ ق‌م دارچين

۱ عدد پياز

نمك و فلفل به ميزان لازم

روغن مايع مقداري

۱ ق‌م زردچوبه

۵۰ گرم كره

طرز تهيه

برنج را شسته، در كاسه با مقداري آب و نمك خيس كنيد. هويج‌ها را پوست گرفته، بشوييد و خلالي خرد كنيد، در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. خلال‌هاي هويج را در روغن سرخ كنيد و بعد از روغن درآورده و كناري بگذاريد.

پياز را پوست گرفته، خلالي خرد كرده و در روغن سرخ كنيد. فيله‌هاي مرغ را به قطعات ريز برش بزنيد، به تابه پياز‌ها اضافه كنيد و تفت دهيد.

براي مزه‌دار شدن مرغ به آن نمك، فلفل و زردچوبه اضافه كرده و خوب سرخ كنيد. در آخر كمي زعفران دم‌كرده افزوده، حرارت را كم كنيد و در تابه را بگذاريد تا بپزند. هويج را هم به تابه مرغ در حال پخت اضافه كنيد. در صورت نياز به اندازه نيم‌پيمانه آب اضافه كنيد و در تابه را بگذاريد.

برنج را داخل آب جوش ريخته و طبق معمول آبكش كنيد. در كاسه‌اي مناسب زرده‌هاي تخم‌مرغ را ريخته و با چنگال كمي هم بزنيد. زعفران دم‌كرده و ماست را اضافه كرده و مخلوط كنيد. مايه ته‌چين آماده است.

 برنج را داخل مايه ته‌چين ريخته و خوب مخلوط كنيد. تابه‌اي كه مي‌خواهيد ته‌چين را در آن بپزيد چرب كنيد. نيمي از مايه برنج را در تابه ريخته و با پشت قاشق فشرده و يك‌دست كنيد.

مرغ و هويج را روي لايه اول برنج ريخته و پهن كنيد تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداري دارچين روي مرغ و هويج بپاشيد. حالا نوبت مابقي برنج آغشته به مايه ته‌چين است. آن را روي بقيه مواد ريخته و با پشت قاشق يكدست و كمي فشرده كنيد.

تابه را روي حرارت ملايم گذاشته و با ته چنگال در برنج چند سوراخ ايجاد كنيد. كره را آب كرده و روي ته‌چين بريزيد، حالا در تابه را گذاشته و اجازه دهيد ته‌چين دم بكشد. بعد از دم كشيدن، ته‌چين را در يك سيني يا ديس مناسب سر و ته كرده، برش زده و سرو كنيد.

ميگو پلو اسپانيايي

مواد لازم

روغن گياهي ۳ قاشق غذاخوري

پياز خرد شده ۱ عدد

سير خرد شده ۲ حبه

زردچوبه ۱/۲ قاشق چايخوري

گوجه خرد شده ۱ عدد

هويج خرد شده ۱ عدد كوچك

فلفل دلمه‌اي قرمز خرد شده ۱/۲

نمك و فلفل به ميزان دلخواه

برنج ۲ فنجان

ميگو پاك شده ۴۰۰ گرم

جعفري خرد شده ۱ قاشق غذاخوري

نخود فرنگي ۱/۲ فنجان

قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد و ۳ قاشق روغن داخل آن بريزيد. پياز، سير و زردچوبه را اضافه كنيد و حدود ۳ دقيقه تفت دهيد تا پياز نرم شود. گوجه، فلفل دلمه‌اي و هويج خرد شده را نيز اضافه كنيد و ۵ دقيقه تفت دهيد. به ميزان دلخواه نمك و فلفل به سبزيجات اضافه كنيد.

ميگو‌ها را به سبزيجات اضافه كنيد و حدود ۳ دقيقه تفت دهيد تا رنگ ميگو‌ها صورتي شود. برنج، ۳ فنجان آب و نصف قاشق جعفري خرد شده را اضافه كنيد و با مواد تركيب كنيد. وقتي آب به جوش آمد حرارت را كم كنيد، در قابلمه را بگذاريد و اجازه دهيد برنج حدود ۳۰ دقيقه بپزد و دم بكشد.

۳. در ۱۰ دقيقه آخر نخود فرنگي و باقيمانده جعفري را روي برنج بريزيد، با چنگال برنج را هم بزنيد تا با نخود فرنگي مخلوط شود و مجددا در قابلمه را بگذاريد. وقتي برنج دم كشيد، ميگو پلو را در ديس بكشيد و اين غذاي خوشمزه را با سس تند نوش جان كنيد.

منبع سايت خبري برترين ها

 

 

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.