یکشنبه ۰۹ اردیبهشت ۰۳

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

ملزومات افتتاح آشپزخانه

۸۳ بازديد

هر كس با توجه به استعداد و عاقه اي كه دارد،ممكن است اقدام به راه اندازي يك كاري كند.

هر شغلي در هر زمينه اي كه باشد،فرقي نميكند هنري باشد يا فني به طور كل نيازمند يك سري ملزومات و وسايل است كه بدون وجود آن ها ، فرد نمي تواند به كار خود ادامه دهد.

اين وسايل بايد هوشمندانه تهيه شود يعني فرد بايد بودجه اوليه و فضاي مورد نياز خود را در نظر بگيرد تا در همان ابتداي كار با ضرر مواجه نشود.

كته پز صنعتي

وجود برنج در بيشتر غذاهاي ايراني ضروري است.كته يك نوع روش پخت برنج است كه طرفداران زيادي را به خود اختصاص داده است .

محال است كه شما ميرزا قاسمي ، ماهي و يا هر كدام از غذاهاي خوش عطر و طعم شمال كشورمان را بدون وجود كته نوش جان كنيد.

كته پز صنعتي اين امكان را به شما ميدهد كه كته را در ظرف هايي با اندازه هاي مختلف آماده كنيد.

 خوردن كته با هر خورشت ايراني لذت بخش است .

اگر شما قصد داريد كه يك رستوران راه اندازي كنيد كه در آن تنها غذاهاي شمالي سرو شود،پس درنگ نكنيد اين دستگاه مهم ترين بخش آشپزخانه ي شما است.

پوست كن ميوه صنعتي

هميشه كندن پوست ميوه ها و يا سبزيجات به خصوص در حجم و تعداد بالا دشوار بوده .

اگر مي خواهيد مقدار زيادي از اين خوراكي ها را در كوتاه ترين زمان پوست بكنيد به يك پوست كن ميوه صنعتي نيازمند هستيد.

اين وسيله بسيار كاربردي بوده زيرا هم فضاي كمي اشغال ميكند و هم ميتواند مقدار زيادي از ميوه و سبزيجات را پوست بكند.

كباب پز گازي ايستاده

اينكه كباب يكي از محبوب ترين و خوش طعم ترين غذاها است را همه ميدانند و امري واضح است .

چيزي طبخ كردن يك كباب خوشمزه را كمي براي ما دشوار ميكند،آلودگي و دود هاي ناشي از پختن كباب است.

كباب پز گازي ايستاده با طراحي مناسبي كه دارد سبب ميشود چربي كباب بر روي شعله هاي آتش نريزد و آن حجم بالاي دود و آلودگي ايجاد نشود.

اين دستگاه حتي براي خانه هاي مسكوني نيز مناسب است .

پس تعلل نكنيد با داشتن اين دستگاه مي توانيد بدون هيچ آلودگي يك كباب لذيذ طبخ كنيد.

هات بن ماري

در هر رستوراني گرم نگه داشتن حجم بالاي غذا يك چالش محسوب مي شود.

نميتوان كل غذا را هر بار ،براي هر مشتري گرم كرد . گرم و سرد شدن مداوم غذا از كيفيت غذا ميكاهد.

هات بن ماري وسيله اي است كه غذا را به طور مستمر گرم نگه ميدارد .

فرقي نميكند كه حجم غذاي شما چقدر باشد.

اين وسيله در هر نوع از رستوران ها قابل استفاده بوده هم چنين كاربرد فراواني در شيريني فروشي ها نيز دارد.

شيريني پز هاي ميتوانند شكلات يا ديگر مواد مورد نظرشان را به  كمك اين وسيله به حالت مايع در بياوردند.

جاسيخي استيل

يك رستوران دار حرفه اي بايد از محيط آشپزخانه ي خود حداقل استفاده را ببرد و همه ي وسايل را طوري بچيند كه از آشپزخانه استفاده بهينه بكند.

در همه ي رستوران هاي سنتي و ايراني كباب سرو ميشود.اين غذاي خوشمزه با سيخ هاي بلند و البته جاگير پخته ميشود.

جاسيخي استيل وسيله اي است كه به سيخ هاي كباب در حجم بالا سامان مي بخشد و از شلوغ شدن آشپزخانه شما جلوگيري ميكند.

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.