پنجشنبه ۰۱ آذر ۰۳

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

مهمترین ویژگی های یخچال های صنعتی

۳ بازديد

همانطور که می دانید تجهیزات برودتی شامل یخچال نوشابه صنعتی، یخچال بستنی، یخچال صنعتی صندوقی و فریزر صنعتی ویترینی همگی جزء تجهیزات پرکاربرد برای نگه داری تازه و سالم مواد غذایی هستند و از آنجایی که مصرف بهینه ی انرژی در این کسب و کارهای بزرگ اهمیت زیادی دارد راهکارهایی که به کاهش مصرف انرژی کمک می کند مورد توجه قرار خواهد گرفت.

 

کاربرد پرده کاور شب در یخچال های صنعتی

 

پرده شب شامل انواع مختلف برقی و فنری یا دستی است پرده کاورهای برقی دارای موتورهایی هستند این موتور ابعاد کوچکی داشته و در داخل پرده تعبیه شده است و مدل های فنری به صورت دستی بوده و بدون موتور طراحی می شوند.

کنترل night cover برقی با ریموت انجام می شود و با فشردن یک دکمه تمامی پرده ها پایین کشیده خواهند شد، البته باید بدانید که این پرده شب های برقی در مقایسه با مدل های دستی با قیمت بیش تری عرضه می شوند.

 

مزیت شیشه های سکوریت در یخچال های فروشگاهی

حال که با شیشه ی سکوریت آشنا شده اید وقت آن رسیده که بدانید استفاده از این شیشه در یخچال های صنعتی چه مزیت هایی دارد؛ در ادامه به معرفی اصلیترین مزیت های شیشه های سکوریت پرداخته ایم.

مقاومت بالا در برابر ضربه

یکی از مهمترین ویژگی های شیشه های سکوریت مقاومت بالای آن هاست، در حقیقت از آنجایی که شیشه های سکوریت از جنس شیشه لمینیت ساخته شده اند دارای لایه های پلیمری بوده و این امر سبب می شود این نوع از شیشه ها در مقایسه با شیشه های معمولی مقاومت بسیار بالاتری داشته باشند و به همین جهت خطر پخش شدن شیشه و شکستن آن کمتر خواهد شد.

مقاومت بالا در برابر تغییر رنگ

این شیشه ها در برابر تغییر رنگ نیز دوام و مقاومت بالایی دارند، برای همین نور خورشید و فرابنفش باعث تغییر رنگ و خرابی شیشه های سکوریت نمی شود.

 

 

انواع یخچال های صنعتی از نظر درب

یکی از قسمت های مهم یخچال صنعتی درب است، یخچال ها از نظر تعداد درب به انواع مختلفی تقسیم می شوند که ما تصمیم داریم در ادامه به معرفی آن ها بپردازیم.

لیست یخچال های صنعتی از نظر تعداد درب

همانطور که اشاره کردیم یخچال های صنعتی از نظر تعداد درب ها به انواع مختلف زیر تقسیم می شوند:

یخچال ایستاده تک درب

یخچال های ایستاده ی تک درب در مقایسه با دیگر یخچال های صنعتی ابعاد کوچکتری داشته و در عرض های مختلف 60، 70 و 90 سانتی متر ساخته می شوند معمولا از یخچال های ایستاده تک درب در کسب و کارهای کوچک استفاده میشود.

 

نکات مهم برای خرید یخچال رستورانی

یخچال های صنعتی رستورانی نیز مانند دیگر یخچال های صنعتی وظیفه ی تامین برودت و سرمای مورد نیاز به جهت جلوگیری از خراب و فاسد شدن مواد غذایی را بر عهده دارند.

در واقع یخچال های صنعتی رستورانی که از آن ها در فست فود، کترینگ، ساندویچی، کبابی، جگرکی و… استفاده می شود باید عایق بندی مناسبی داشته و دارای شیشه های دوجداره باشند تا هیچ گونه اتلاف حرارت و سرمایی رخ ندهد.

به طور کلی می توان در یخچال های مناسب آشپزخانه های صنعتی انواع سبزیجات، سوسیس، کالباس، لبنیات و در یخچال صنعتی زیر صفر یا فریزرهای رستورانی نیز انواع گوشت، پنیر پیتزا، مرغ، ماهی و میگو را قرار داد.

 

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.