تهيه تجهيزات و ابزارآلات مورد نياز اولين گام براي راه اندازي رستوران صنعتي مي باشد و نمي توان از اهميت اين بخش چشم پوشي كرد. شما بايد بدانيد كه هدفتان چيست قصد داريد يك آشپزخانه صنعتي با چه خصوصياتي را تاسيس كنيد سپس به دنبال تهيه وسايل باشيد.
زيبا بودن ظاهر يك رستوران جزو قسمت هايي است كه نمي توان از ميزان اهميت آن چشم پوشي كرد ميز سالاد بار وسيله اي است كه علاوه بر زيبا بودن و جلوه بخشيدن به آشپزخانه شما كارايي فراواني نيز دارد و از آن به منظور سرو انواع پيش غذا ها و يا دسر استفاده مي شود اين در هر قسمت از مخزن هاي اين وسيله چه خوراكي نگه داري شود كاملا به سليقه ي صاحب رستوران بستگي دارد .
خشكبار جزو آن دسته از تنقلات پرخاصيت و هم چنين پر طرفدار است كه براي كودكان و يا حتي افراد مسن مي توان جايگزين مناسبي براي خوراكي ها و يا ميان وعده هاي مضر باشد براي تهيه خشكبار در هر مغازه اي مانند قنادي هاي سطح شهر در ابتدا ما بايد تجهيزات خشكبار را تهيه كنيد تا بتوانيد كار خود را در اين زمينه آغاز كنيد به ياد داشته باشيد كه براي شروع كار لزوما نبايد از محيط بسيار بزرگي شروع كنيد شما مي توانيد از فضاهاي كوچك و مقدار كار اندك آغاز كنيد.
در رستوران هايي كه تنها در آن ها كباب سرو مي شود ، همواره با حجم انبوهي از سيخ هاي كثيف رو به رو هستيد كه شستن آن ها مي تواند زمان بر باشد بنابراين با تهيه يك دستگاه سيخ شور كار براي شما بسيار آسان تر شده و شما به راحتي مي توانيد سيخ ها را به صورت كامل بشوييد اين وسيله فضاي زيادي از آشپزخانه ي شما را درگير نخواهد كرد بنابر اين از اين بابت نگراني نداشته باشيد .
داشتن يك ترازو در بسياري از مشاغل ضروري است زيرا بايد وزن اجسامي كه به فروش مي رسد با دقت اندازه گيري شود تا هر آن چه عدالت است برقرار باشد اين كه شما يك ترازو دقيق با طول عمر بالا داشته باشيد نكته بسيار مهمي است اين وسيله كار آمد در بسياري از مشاغل مانند قنادي ، رستوران داري و يا حتي در بسياري از ميوه فروشي ها نيز ديده مي شود .
منبع: تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل