شست و شو و نظافت ابزارآلات و تجهيزات آشپزخانه يك امر ضروري در هر آشپزخانه اي محسوب مي شود خصوصا در آشپزخانه هاي صنعتي كه تعداد و حجم ظروف كثيف بسيار بالا است و شستن آن ها مي تواند زمان بر باشد .شما بايد براي آشپزخانه ي خود با هوشمندي تمام تجهيزات نظافتي را رعايت كنيد.
شستن ظروف و تجهيزات در آشپزخانه صنعتي امري ضروري محسوب مي شود داشتن تجهيزاتي مانند سينك سه لگنه صنعتي ۱۹۰ در هر آشپزخانه صنعتي ضروري است زيرا اين وسيله از مقاومت بالايي برخوردار بوده و طول عمر زيادي نيز دارد شما مي توانيد از اين وسيله كارآمد در تمامي رستوران هاي صنعتي استفاده كنيد .
خوراكي ها و ظروف در هر آشپزخانه صنعتي همواره بايد تميز باشد و از نظافت بالايي برخوردار باشد تا به سلامت مشتريان آسيبي وارد نشود. براي اين كار وجود سينك صنعتي در هر آشپزخانه اي ضروري است بنابراين شما بايد با دقت بالايي انتخاب كنيد يعني چيزي را انتخاب كنيد كه هم داراي كيفيت بالايي باشد و هم مناسب با بودجه ي شما باشد اين وسيله با ظاهر زيبايي كه دارد جلوه ي آشپزخانه ي شما را به هم نمي ريزد.
وجود يك كابينت در هر آشپزخانه اي چه آشپزخانه صنعتي و چه آشپزخانه هاي خانگي ضروري است زيرا همواره وسايلي وجود دارند كه نياز به فضايي براي نگه داري داشته باشند كابينت استيل يكي از انواع مختلف كابينت هاي موجود در بازار است كه علاوه بر داشتن ظاهر زيبا از مقاومت بالايي نيز برخوردار است و به زودي دچار فرسايش و آسيب نمي شود كابينت ها از مواد مختلفي ساخته مي شوند اما مي توان بهترين نوع آن براي آشپزخانه صنعتي را استيل در نظر داشت زيرا نظافت آن كار بسيار ساده اي است.
آبچكان
بعد از شستن ظروف مختلف براي اينكه آب اضافي ظرف ها گرفته شود و به اصطلاح دچار لك شدن نشود شما نيازمند داشتن يك آبچكان هستيد اين وسيله در اندازه هاي مختلف و طبقات مختلف براي نيازهاي مختلف ساخته شده شما از اين وسيله مي توانيد در رستوران ها و يا تالارهاي پذيرايي نيز استفاده كنيد.
منبع: راه اندازي آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل