یکشنبه ۳۱ فروردین ۰۴

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

تاسيس رستوران اصيل ايراني

۳۹ بازديد

رستوران داري حرفه ي سخت و پيچيده اي است اما اگر شما راه و چاه اين حرفه را ياد بگيريد و بدانيد كه بايد از كدام راه برويد قطعا در اين حرفه موفق خواهيد بود.

راه اندازي كافي شاپ ها نيز به نوعي رستوران داري محسوب مي شود كه اين نوع از رستوران داري نيز درآمد مناسبي براي شما خواهد داشت.

فريزر رستوراني ۶ كشويي

در هر آشپزخانه اي وجود يك سري وسايل الزامي است . فرقي نمي كند كه اين آشپزخانه خانگي باشد و يا آشپزخانه ي رستوراني.

فريزر به منظور نگه داري موادي كه به راحتي فاسد مي شوند مانند گوشت و يا سبزيجات طراحي و ساخته شده . فريزر رستوراني ۶ كشويي دستگاهي با ابعاد بزرگ به منظور نگه داري حجم بيشتري از مواد خوراكي ساخته شده است . شما مي توانيد در صورت آلوده شدن اين دستگاه را به آساني بشوييد.

دستگاه كباب زن

كباب يك غذاي پر از تنوع و ومحبوب ميان تمامي ايرانيان است. بسياري از رستوران هاي سنتي اين غذا را در منوي خود گنجانده و يا برخي ديگر تنها كباب سرو مي كنند . احتمالا در بيشتر اين رستوران ها مي توان دستگاه كباب زن را يافت زيرا اين ابزار كار را بسيار راحت مي كند . اين وسيله كباب هاي يك دست و شبيه به هم را براي شما به سيخ مي كشد و فرآيند سيخ كشيدن كباب را سريع تر انجام مي دهد .

تنور نانوايي صنعتي

وجود نان در بسياري از غذاهاي ايراني ضروري است . تصور كنيد به يك رستوران اصيل و يا يك كبابي مي رويد و هم زمان بوي نان تازه نيز به مشامتان برسد اين امر نه تنها لذت بخش بوده بلكه در تازگي نان نيز به شما كمك مي كند. شايد با خودتان فكر كنيد كه چطور مي توان در يك رستوران نان تازه پخت داشتن يك تنور نانوايي صنعتي به شما كمك مي كند كه بتوانيد يك نان تازه و سنتي و خوشمزه را تحويل مشتريان خود دهيد .

فر ديزي پزي

بسياري از توريست ها كه از سرتاسر دنيا به ايران سفر مي كنند مايل هستند كه غذاهاي ايراني را امتحان كنند . ديزي يكي از اين غذاها است كه بي شك ميتوان گفت كمتر كسي وجود دارد كه از طعم و مزه اين غذا لذت نبرد.

فر ديزي پزي وسيله اي است كه مي توانيد ظرف هاي ديزي را در آن قرار دهيد تا به آرامي طبخ شود هم چنين وجود ظرفيت هاي مختلف براي اين وسيله كار شما را در انتخاب كردن راحت تر مي كند.

منبع: تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.