اگر مهارتي در آشپزي و تهيه كردن غذا داريد و قصد داريد كه يك رستوران راه اندازي كنيد اما سرمايه كافي نداريد نگران نباشيد شما ميتوانيد كارتان را از يك كترينگ شروع كنيد و رفته رفته فضاي كار خود را بزرگ تر كنيد.كترينگ ها ميتوانند با انواع شركت ها قرار داد ببندند يا غذا را براي مردم ارسال كنند.در راه اندازي كترينگ نيز نياز به يك سري از تجهيزات و وسايل داريد كه در ادامه مطلب به آن خواهيم پرداخت.
اصلي ترين ركن در راه اندازي كترينگ وجود اجاق گار است .اجاق گاز ها در ابعاد مختلف و اشكال مختلف وجود دارد كه ان بسته به نياز و مقدار غذايي است كه ميخواهيد ارايه دهيد وگازها از نظر تعداد شعله ها با يكديگر فرق ميكنند.
راه اندازي كترينگ يك شغل پر درآمد است كه هميشه تازگي و در آمد زايي خود را حفظ ميكند و متقاضيان آن كم نخواهد شد .منو مهم ترين اصل در راه اندازي يك كترينگ است اگر ميخواهيد موفق باشيد يك منوي خوب تهيه كنيد براي مثال از غذاهاي محلي و سنتي غافل نشويد زيرا اين سبك غذاها طرفداران زيادي دارند .
در بسياري از غذاهاي ايراني يا فست فود ها مواد سرخ كردني وجود دارد پس وجود يك سرخ كن صنعتي روميزي يك ضرورت محسوب ميشود .اين سرخ كن حجم زيادي روغن مصرف ميكند توجه كنيد كه روغن را بايد در زمان مناسبي تخليه كنيد تا غذاي شما سالم بماند .
كانتر گرم يكي ديگر از وسايل مورد نياز است كه در آن غذاهايي كه نياز به محيط گرم دارند مانند انواع گوشت و ديگر غذاها نگه داشته مي شود.اين كانتر بر اساس تعداد جايي كه به براي نگهداري غذا در آن در نظر گرفته شده است متفاوت است.بدنه اين كانتر از فلز ساخته شده است.
منبع: تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل