یکشنبه ۳۱ فروردین ۰۴

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

وسايل حرفه اي در يك رستوران

۳۰ بازديد

اين كه شما بتوانيد در يك شغل و يا حرفه موفق بمانيد نيازمند تلاش و دقت هستيد.در شغل رستوران داري شما بايد در كار خود با احتياط بيشتري عمل كنيد زيرا با كوچك ترين خطا ممكن است براي هميشه در كار خود شكست بخوريد.سعي كنيد در اين شغل از مواد مرغوب استفاده كنيد و با اين كار اعتماد مردم را جذب كنيد.

وسايل مود نياز در يك آشپزخانه

علاوه بر اين كه در يك آشپزخانه بايد انواع تجهيزات وجود داشته باشيد ، وجود مواد خوراكي نيز الزامي است. پس ميتوان گفت مواد غذايي نيز بخشي از وسايل مورد نياز در يك آشپزخانه هستند به ياد داشته باشيد آن چه حائز اهميت است تازگي و با كيفيت بودن اين مواد است.

براي اين كه كيفيت غذاي شما بالا برود شما نيازمند تهيه مواد اوليه خوب هستيد .از تازه بودن مواد اوليه هم بگذريم عامل بسيار مهم تري كه بايد آن را رعايت كنيد شرايط نگه داري مواد خوراكي است اين كه شما گوشت و يا سبزيجات را در چه دمايي و براي چه مدتي نگه داري كنيد امري بسيار مهم است.كه فرد رستوران دار وظيفه دارد به استاندارد ها توجه كند و مطابق آن ها عمل كند.

وسايل مربوط به آشپزخانه صنعتي

وقتي به آشپزخانه فكر ميكنيد وسايل مختلفي در ذهن شما گذر مي كند براي مثال بخچال،اجاق گاز،ميزكار و... به تمامي اين تجهيزات ، وسايل مربوط به آشپزخانه صنعتي مي گويند.

هر فردي در گام اول افتتاح يك رستوران بايد به دنبال تهيه اين وسايل باشد البته قبل از آن بايد فضايي را براي رستوران خود آماده كند .

 هيچ گاه براي كم شدن هزينه ها به سمت وسايل بي كيفيت نرويد چون اين شما هستيد كه در كار خود با مشكل مواجه خواهيد شد.

تهيه تجهيزات حرفه اي رستوران

تهيه هر وسيله اي بدون مشورت و تحقيق امكان پذير نيست به خصوص اگر شما بخواهيد وسايلي براي راه اندازي يك شغل تهيه كنيد .تهيه تجهيزات حرفه اي رستوران جزو آن دسته از كارهايي است كه شما بايد با صبر و حوصله به آن بپردازيد زيرا اندك اشتباهي باعث از بين رفتن سرمايه شما مي شود.

اين كه فضاي كاري شما به چه اندازه است و يا اين كه چه غذايي بيشتر فروش ميرود همه عامل هايي است كه بايد به آن دقت شود.

منبع:راه اندازي آشپزخانه صنعتي

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.