كبابي ها يكي از انواع رستوران هاي سنتي و خانوادگي مي باشد كه براي تعطيلات مورد توجه بسياري از خانواده قرار ميگيرد علاوه بر آن اگر مكان كبابي بزرگ باشد از آن براي برگزاري مراسمات نيز استفاده ميكنند .يك آشپزخانه بزرگ و مجهز به كباب پز و انواع وسايل براي طبخ غذا،باعث تازگي غذا و جذب بيشتر مشتري مي شود.
اگر ميخواهيد يك رستوران يا يك كبابي تاسيس كنيد دستگاه هاي برودتي و سرمايشي را در اقلام مورد نياز خود يادداست كنيد .اين دستگاه ها همان آبسرد كن ها ميباشند وجود آبسردكن در كبابي شما باعث ميشود كه مشتري هرگاه نياز به آب پيدا كرد بتواند به آب دسترسي داشته باشد .يكي ديگر از اين دستگاه ها ،دستگاه دوغ سازي ميباشد دوغ يكي از اصلي ترين نوشيدني ها در كبابي ها ميباشد كه اگر طعم سنتي داشته باشد طرفداران بيشتري پيدا ميكند.
براي راه اندازي يك كبابي در مرحله اول نياز به تهيه يك كباب پز صنعتي داريد زيرا غذاي اصلي كه رستوران شما ارايه ميدهد كباب است.كباب پز صنعتي در بازار در مدل هاي مختلفي ارايه ميشود و ظرفيت نگهداري همزمان تعداد زيادي از سيخ كباب و پختن همزمان آن را دارد اين كباب پز هم با زغال و هم با گاز كار ميكند كه اين بسته به سليقه ي آشپز ميباشد.
ممكن است بخواهيد كباب را با نان يا با برنج سرو كنيد .اگر ميخواهيد در رستوران خود كباب را با برنج ارايه دهيد نياز به يك اجاق كته پز داريد.اين نوع از اجاق تعداد شعله هاي متمايز و تك تك دارد و از نظر تعداد شعله با يكديگر متفاوت است.طراحي تك تك بودن شعله ها به اين دليل است كه طعم كته بهتر باشد و برنج با طعمي مرغوب به مشتريان داده شود.
در بسياري از كبابي ها در روز هاي جمعه و تعطيلات حليم نيز پخته ميشود شما نيز اگر مي خواهيد اين كار را انجام علاوه بر اجاق و قابلمه نياز به يك دستگاه حليم صاف كن نيز داريد زيرا اين دستگاه ذرات درشت گندم در حليم كه هنگام خوردن موجب آزار است را جدا كرده و حليمي صاف و بدون وجود ذرات اضافي آماده ميكند . البته براي غذا هايي كه درآن ها از بادمجان استفاده ميشود مانند كشك و بادمجان به منظور جدا كردن تخمه هايش نيز مورد استفاده قرار ميگيرد.
منبع: تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل