جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

ابزاركار آشپزخانه صنعتي

۱۰۵ بازديد

وسايل مورد نياز در هر كاري حرف اول را در كيفيت كار ميزند .

درست است كه نميتوان از مهارت هاي فردي شخص صرف نظر كرد اما وسايل نيز تاثير بالايي در مطلوب بودن كار دارد.

ميزكار

وجود ميز كار در هر شغلي لازم و ضروري است.اين وسيله باعث تسلط بيشتر شما بر وسايل كارتان مي شود و در نتيجه باعث صرفه جويي در زمان نيز مي گردد .

فرقي نمي كند كه شما يك آشپز باشيد يا يك خياط و يا يك نجار ميز كار يك وسيله ي مشترك براي آسان تر كردن كار  شما مي باشد. 

در حرفه ي آشپزي وجود يك ميز كار باعث مي شود شما بتوانيد به راحتي وسايلتان را از

هم تفكيك كنيد و مديريت بالاتري بر روي وسايل و ابزار كارتان داشته باشيد .

 ميز كار علاوه بر اين كه فضاي زيادي اشغال نمي كند خود به مرتب شدن آشپزخانه ي شما نيز كمك ميكند و با ساماندهي و جاي دادن ابزارآلات و مواد خوراكي باعث كاهش شلوغي آشپزخانه شما ميشود.

گريل چدني

غذاهايي كه با گوشت تهيه مي شود اعم از انواع فست فود ها يا انواع استيك مرغ و گوشت را با آن تهيه كنيد.

گريل كردن يا همان كباب كردن گوشت يكي از روش ها براي طبخ و آماده سازي غذا است كه باعث مي شود غذا طعم بهتري پيدا كند .و از طرفداران بالايي برخوردار است.

گريل چدني وسيله اي است كه با آن ميتوانيد اين سبك پخت و پز را انجام دهيد .

جنس چدني و باكيفيت اين محصول از چسبيدن غذا به صفحه جلوگيري نمونده و باعث ميشود گوشت يك تكه بماند و ظاهر خودش را نيز حفظ كند.

فر ساندويچي كوچك

اگر كار فست فودي را به تازگي آغاز كرده ايد و به اندازه ي كافي فضايي براي نگه داري از وسايل نداريد ميتوانيد از وسايلي كاربردي ولي در اندازه هاي كوچك استفاده كنيد .

يكي از اين وسيله ها فر ساندويچي كوچك است كه در عين اشغال كردن فضايي محدود و كم كار شما را پيش ميبرد و نياز شما را برطرف مي سازد.

بن ماري استيل

بن ماري استيل وسيله اي است كه در عمق هاي متنوع و در اندازه هاي مختلفي ارائه شده و از آن براي نگه داري انواع مواد غذايي چه مواد غذايي سرد و چه گرم استفاده مي شود.

اين وسيله حتي در كيك پزي ها و يا بستني فروشي ها براي نگه داري از انواع مغز دانه ها يا شكلات ها نيز استفاده مي شود.

اگر فرد منظمي هستيد و مي خواهيد همه ي وسايل شما مرتب و ساماندهي شده باشد به شما توصيه ميشود كه اين دستگاه را تهيه كنيد.

تنور نانوايي

از غذاهاي برنجي كه بگذريم ، غذاهايي كه با نان سرو ميشود نيز از محبوبيت بالايي برخورد است .

از همه ي اين ها مهم تر اصلي ترين و لذيذ ترين غذايي كه با نان داغ خورده مي شود كباب است.

وجود يك تنور در يك نانوايي براي پختن نان تازه در افزايش تعداد مشتريان نقش بالايي دارد.

سرو كردن يك كباب داغ همراه با نان تازه ميتواند يك غذاي پرطرفدار در منوي رستوران شما باشد.

 

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.