جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

لوازم راه اندازي فست فود صنعتي

۱۱۸ بازديد

امروزه غذاهاي فست فودي از محبوبيت بالايي برخوردار هستند.

اگر ميخواهيد وارد حرفه ي رستوران داري شويد و در عين حال متفاوت هم باشيد ،ميتوانيد يك فست فودي راه اندازي كنيد .زيرا اين نوع از رستوران جاي تغيير و نوآوري فراواني دارد.

اجاق گاز سه شعله

وجود اجاق گاز سه شعله در هر رستوراني چه رستوران هاي سنتي و يا چه فست فودي ها ضروري است.

اما وجود اين دستگاه در رستوران هاي سنتي به بدليل پخت دائمي برنج و انواع خورشت ها بسيار ضروري تر از ديگر رستوران ها مي باشد.

اين وسيله فضاي زيادي اشغال نمي كند و براي كساني كه تازه كار رستوران داري را شروع كرده اند بسيار مناسب است.

فر پيتزا صندوقي

پيتزا يكي از محبوب ترين غذاهاي فست فودي است كه در منوي تمامي فست فودي ها بايد وجود داشته باشد.

اين محبوبيت باعث تقاضاي بيشتر از اين غذا شده در نتيجه آشپز بايد در مدت زمان كمي تعداد زيادي پيتزا تهيه كند.

فر پيتزا صندوقي وسيله اي است كه ميتواند تعدادي پيتزا را هم زمان تهيه كند.

اين دستگاه براي فست فودي ها كوچك يا كساني كه تازه اول راه هستند وچندان سفارشي ندارند بسيار مناسب تر و كم هزينه تر است .زيرا اين دستگاه ظرفيت چنداني براي پخت ندارد. هم چنين شما ميتوانيد انواع كيك و يا شيريني را نيز با اين وسيله طبخ كنيد.

دستگاه كباب پز

هر چقدر هم كه غذاهاي فست فودي خوش رنگ و طعم وجذاب باشند،باز هم نميتوانند جاي يك كباب ايراني را بگيرند.

دستگاه كباب پز ابزاري است كه ميتواند تعداد بالايي از كباب را هم زمان بپزد . اين دستگاه به راحتي قابل شست و شو مي باشد و دربرابر اكسايش و ضربه مقاوم است . هم چنين با طراحي زيبايي كه دارد جلوه ي آشپزخانه شما را نيز زيبا مي كند.

اجاق گاز استيل

اصلي ترين بخش در يك آشپزخانه ،جايي است كه اجاق گاز وجود دارد .اين اجاق گاز است كه غذاي شما را تكميل ميكند .

اجاق گاز استيل وسيله اي بسيار كاربردي در آشپزخانه است.اين وسيله داراي فر نيز مي باشد كه امكان پخت انواع كيك و غذاهايي چون پيتزا را براي شما فراهم ميكند.

شعله هاي اين اجاق توانايي تحمل وزن بالاي قابلمه هاي غذا را دارد و با طراحي ماهرانه هم از زيبايي بالايي برخوردار است و هم چنين فضاي زيادي را اشغال نمي كند.

تاپينگ ساندويچي

در هر كاري سرعت عمل بالا همراه با دقت بسيار حائز اهميت است .اين مهم در شغل هايي چون رستوران داري از اهميت بالاتري برخوردار است چون اندكي كندي در كار باعث سرد شدن غذا و يا كلافه شدن مشتريان مي شود.

تاپينگ ساندوچي وسيله است كه سرعت تهيه يك ساندويچ را براي آشپز بالا مي برد .

وجود مواد مورد نياز و در دسترس بودن و تسلط كافي را بر روي آن ها داشتن ميتواند سرعت عمل را براي تهيه يك ساندويچ بالا ببرد.

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.