جمعه ۳۱ فروردین ۰۳

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

لوازم پذيرايي رستوران

۶۶ بازديد

بايد بدانيد راه اندازي رستوران و تالار پذيرايي خيلي كار ساده اي نيست و البته مشكلات خاص خود را دارد به دليل اين كه تمامي رستوران ها و كترينگ ها زير نظر وزارت بهداشت هستند تهيه ي تجهيزات و البته محيطي كه مورد تاييد اين وزارت باشد يكي از كارهايي است كه براي راه اندازي اين كسب و كار بايد مورد توجه قرار بگيرد. به عنوان مثال تمامي لوازم و تجهيزات پذيرايي رستوران بايد استاندارد و بهداشتي باشند، محيط رستوران بايد كاملا بهداشتي بوده و فضاي آن جا براي مشتريان راحت باشد و چندين مورد ديگر كه همگي بايد مورد توجه قرار گيرد.

تجهيزات پذيرايي رستوران

همان طور كه مي دانيد يكي از مهم ترين وسايل براي رستوران، سفره خانه، كترينگ و يا تالارهاي پذيرايي خريداري منقل يا دستگاه كباب پز مي باشد كباب پزها انواع گوناگوني دارند مانند كباب پز صنعتي ذغالي ، كباب پز صنعتي ريلي ، كباب پز صنعتي برقي كه با توجه به اندازه و ظرفيت پخت با قيمت هاي مختلفي به فروش مي رسند البته برخي از تجهيزات را اگر بتوان به صورت دست دوم خريداري كرد قطعا كم هزينه تر خواهد بود براي مثال قيمت كباب پز تابشي دست دوم و يا كباب پز ريلي دست دوم نسبت به خريداري آن ها به صورت آكبند ارزان تر و مقرون به صرفه تر خواهد بود.

پذيرايي در رستوران

علاوه بر خريداري وسايل و لوازمي كه براي پخت و يا سرو غذا در رستوران ها و تالارها مورد نياز است تهيه ي برخي از لوازم جانبي از جمله ملزومات راه اندازي هر رستوراني مي باشد از جمله ي اين وسايل مي توان به ترولي پلاستيك سه طبقه، ترولي حمل سيخ كباب، ترولي براي حمل ظروف، چرخ دستي حمل ديگ ، گاري استيل حمل ديگ و... اشاره كرد.

منبع: تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.