جمعه ۳۱ فروردین ۰۳

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

دستگاه هاي مورد نياز آشپزخانه هاي صنعتي

۲۲ بازديد

همانطور كه مي دانيد براي راه اندازي هر كسب و كاري ابتدا بايد وسايل و تجهيزات آن كسب و كار را فراهم كرد كسب و كارهاي صنعتي نيز از اين قاعده مستثني نيستند برخي از اين تجهيزات عبارتند از چرخ گوشت آشپزخانه صنعتي  و نيمه صنعتي كه براي راه اندازي آشپزخانه هاي صنعتي مورد نياز هستند، دستگاه هاي آب گوجه گيري، آبليموه گيري و آبغوره گيري كه در انواع مختلف در بازار به فروش مي رسند. در ادامه ي مطلب به بررسي هر يك از لوازم و تجهيزات لازم براي راه اندازي كسب و كار صنعتي خواهيم پرداخت.

يكي از عمده ترين وسايل براي راه اندازي آشپزخانه هاي صنعتي خريداري چرخ گوشت آشپزخانه صنعتي مي باشد اين دستگاه يكي از ضروري ترين وسايل براي انواع كترينگ، رستوران ها و كباب پزي ها مي باشد يكي ديگر از تجهيزات مورد نياز براي تالارهاي پذيرايي و سالن هاي عروسي خريداري آبچكان چرخدار تالار پذيرايي  مي باشد اين دستگاه يكي از مهم ترين وسايل براي حمل و نقل ظروف شسته شده مي باشند اين وسيله براي آشپزخانه ها ي صنعتي كه فضايي شلوغ دارند مناسب مي باشد چون با فضاي كمي كه اشغال مي كند بسيار مناسب مي باشد.

دستگاه آب گوجه گيري

امروزه با توجه به پيشرفت تكنولوژي انواع دستگاه هاي آبميوه گيري و عصاره گيري براي گرفتن آب انار، آبلميو و آبغوره در بازار به فروش مي رسد اين دستگاه با ظرفيت حداكثر 700 گرمي مي تواند آب گوجه و عصاره ي آن را گرفته و براي انواع سس و لواشك مورد استفاده قرار مي گيرد. اين دستگاه فضاي بسيار كوچكي را اشغال مي كند.

دستگاه آب گوجه گيري دستي

اين دستگاه نسبت به دستگاه آب گوجه گيري صنعتي كوچك تر مي باشد و به صورت دستي كار مي كند اين دستگاه پوست و گوشت گوجه را به طور كامل از يكديگر جدا مي كند، دستگاه آب گوجه گيري دستي از جنس استيل بوده و ضد زنگ مي باشد اين وسيله كم حجم بوده و فضاي نسبتا كمي را اشغال مي كند.

منبع: تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.