پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳

راه اندازي آشپزخانه صنعتي

خريد هوشمندانه تجهيزات براي آشپزخانه صنعتي

۲۴ بازديد

ابتدايي ترين و البته مهم ترين نكته اي كه شما در راه اندازي يك رستوران صنعتي بايد به آن دقت كنيد نظافت است اين بخش بسيار ضروري است زيرا به طور مستقم بر سلامتي مشتريان موثر است رعايت بهداشت و نظافت تنها به تميز كردن آشپزخانه محدود نمي شود اين كه شما از مواد درجه يك غذايي استفاده كنيد و يا اين كه به صورت روزانه و تازه غذا تهيه كنيد نيز جزوي از رعايت كردن نظافت است . اين عامل مي تواند تاثير بسيار زيادي در جذب مشتري بگذارد.

پايه كباب پز

كاركردن در مدت زمان طولاني بدون رعايت كردن فرم استاندارد بدني مي تواند بسيار خسته كننده باشد و در دراز مدت مشكلات زيادي براي شكل بدن به وجود بياورد براي مثال درست كردن كباب است اگر كباب پز شما ارتفاع مناسب را نداشته باشد به مرور زمان آشپز را خسته كرده و اين نكته مي تواند حتي در كيفيت غذا نيز تاثير بگذارد. پايه كباب پز يك وسيله ي ساده اما كاربردي است كه در هر آشپزخانه ي صنعتي كه داراي كباب پز است مورد استفاده قرار مي گيرد.

كباب پز گازي ۴۰ سانتي ايستاده

اين كه شما يك رستوران اصيل ايراني داشته باشيد و كباب را در منوي رستوراني خود جاي ندهيد يعني تعداد زيادي از مشتريان را از دست داده ايد براي تهيه كباب هاي مختلف نيز شما به تجهيزات مختلف نظير كباب پز گازي ۴۰ سانتي ايستاده نيازمند هستيد كه البته اين تنها يك نوع از انواع مختلف كباب پز ها مي باشد كه فضاي كمي اشغال كرده و براي آشپزخانه هاي كوچك مفيد است . اين وسيله با ارتفاع مناسبي كه دارد آشپز را خسته نخواهد كرد.

فر ساندويچي ۸ كاره

رستوران ها و يا تهيه غذاهاي كوچك و به طور كلي مكان هايي فضاي چندان بزرگي براي طبخ غذا ندارند بايد از وسايلي استفاده كنند كه جاي كمي اشغال كند و در عين حال بتوان به كمك آن چندين نوع غذا را طبخ كرد. فر ساندويچي ۸ كاره يكي از اين وسايل است شما با تهيه اين وسيله نيازي به تجهيزات مختلف نخواهيد داشت و به كمك اين دستگاه مي توانيد غذاهاي مختلفي به طور همزمان طبخ كنيد اين وسيله از كيفيت بالايي نيز برخوردار است.

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.